Ασφαλισης Επιχειρησεων

Για τους επιχειρηματίες η κάθε ημέρα είναι μια ξεχωριστή πρόκληση.

Οι νέοι στόχοι καθορίζονται, επιτυγχάνονται και επαναπροσδιορίζονται υψηλότεροι και περισσότεροι.

Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρώτιστης σημασίας. Κατανοώντας τις ανάγκες σας σήμερα σας προτείνουμε πρωτοποριακά πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε είδους επιχείρηση ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο της.

To Πρόγραμμα Ασφάλισης Επιχειρήσεων είναι σύστημα προστασίας της επιχείρησής σας, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Ιδιαίτερα ευέλικτο, απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και προσφέρει μοναδικές καλύψεις με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Διατίθεται σε διάφορα πακέτα, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής του πακέτου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Πάνω απ’ όλα, αποτελεί τη δική σας δικλίδα ασφαλείας, δίνοντάς σας την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας, δημιουργώντας για την επιχείρησή σας και όχι να τον ξοδεύετε ανησυχώντας γι’ αυτήν.

Ασφάλιση Γραφείων

(τουριστικά, λογιστικά, κτηματομεσιτικά / μεσιτικά, αρχιτεκτονικά, δικηγορικά, ιατρικά, κτηνιατρικά,

ασφαλιστικά, χρηματιστηριακά κ.α.)

Ασφάλιση Χώρων Εστίασης

(εστιατόρια, ταβέρνες,

πιτσαρίες, μπυραρίες,

καφεστιατόρια,

καφέ, μπάρ κ.α.)

Ασφάλιση Καταστήματος

(ένδυσης, βρεφικών, υποδημάτων, επίπλων, οπτικών, καλλυντικών, αθλητικών, αξεσουάρ, ηλεκτρικών / ηλεκτρονικών, σουπερμάρκετ / υπεραγορών κ.α.)