Ασφαλιση Κατοικιας

Η ασφάλιση κατοικίας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα.

Έχοντας ασφάλιση, θα έχετε εξασφαλίσει την προστασία για την περιουσία και τα υπάρχοντά σας σε περίπτωση που συμβεί κάτι απροσδόκητο.

Πιο κάτω, εξετάζουμε τη σημασία της ασφάλισης κατοικίας, δίνοντάς σας τρεις σημαντικούς λόγους για τους οποίους είναι καλύτερο να ασφαλίσετε το σπίτι σας αντί να το μετανιώσετε αργότερα όταν θα είναι πλέον αργά.

Οικονομική προστασία.

Εάν το σπίτι σας ήταν κατεστραμμένο ή τα υπάρχοντά σας έχουν κλαπεί, πώς θα καλύψετε το κόστος επισκευών ή αντικαταστάσεων; Με την σωστή ασφάλεια κατοικίας, εάν συμβεί κάτι στην περιουσία ή τα υπάρχοντά σας που καλύπτονται μέσα από το συμβόλαιό σας, θα προστατευτείτε οικονομικά.

Ασφαλίστε τον εξοπλισμό, το κτίριο, τα προϊόντα ακόμη και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του, εξασφαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια όπως αυτόματη κάλυψη για τα νέα αποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτιριακές βελτιώσεις, ενώ σας αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια.

Επείγοντα περιστατικά.

Στο σπίτι Χρειάζονται χρόνια δουλειάς και επιμονής για τη δημιουργία περιουσίας. Και μια απόπειρα διάρρηξης μπορεί να σας καταστρέψει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο διάρρηξης θα καλύψει την περιουσία σας και θα σας προσφέρει την ηρεμία που σας αξίζει και χρειάζεστε. Μια ασφάλεια κατοικίας που συμπεριλαμβάνει και την πιθανότητα διάρρηξης, θα σας ανταμείψει οικονομικά για τα αντικείμενα που έχουν κλαπεί ή υποστεί ζημιά λόγω μιας απρόσμενης διάρρηξης στο σπίτι σας.

Προσωρινή διαμονή.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά τι θα συμβεί αν μια φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς την κατοικία σας; Η μια ξαφνική πλημμύρα προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε διάφορα μέρη του σπιτιού; Πού θα ζούσατε αν το σπίτι σας δεν ήταν πλέον κατοικήσιμο λόγου κάποιας φυσικής καταστροφή; Τα περισσότερα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας θα παρέχουν σε εσάς και την οικογένειά σας, κάπου να μείνετε εάν δεν είναι ασφαλές να μείνετε στο σπίτι σας.

Σιγουρέψου ότι θα έχεις μια στέγη για εσένα και αυτούς που αγαπάς ότι και αν συμβεί.